Provensálské koření sušené mrazem Wiberg
Provensálské koření Wiberg sušené mrazem A la carte.
Autentická chuť, stálá barevnost.
Použití: ideální ke kořenění jihofrancouzské kuchyně.
Složení: 35% Rosmarin, 25% Thymian, Kerbel, 12% Majoran, 10% Estragon, 2% Lavendel.
Obsah: 1200 ml (cca 100 gr), uzavřená dóza.
Provensálské koření sušené mrazem Wiberg
Firma Wiberg se specializuje na výrobu nejkvalitnějšího koření zejména pro gastronomii. Firma Wiberg funguje od roku 1947 a sídlí v Salzburgu v Rakousku.
Mrazem sušené provensálské koření Wiberg se suší ve zvláštních zařízeních při extrémně nízké teplotě. Voda se nevypařuje, nýbrž sublimuje, přechází z pevného skupenství (led) přímo do plynného. Je to nejšetrnější způsob zpracování čerstvých bylinek. Díky tomu si bylinky zachovávají vysoký obsah éterických olejů, přírodní barvu a původní aroma.
Firma Wiberg se specializuje na výrobu nejkvalitnějšího koření zejména pro gastronomii. Firma Wiberg funguje od roku 1947 a sídlí v Salzburgu v Rakousku.
Provensálské koření Wiberg mrazem sušené