Bio preclíky Bavorsko
Bavorské preclíky v biokvalitě z chemicky neošetřovaného obilí.
20 kusů: bavorské preclíky v papírové krabici, zabalené uvnitř ještě po dvou v neprodyšných celofánových sáčcích, takže se zachová jejich křupavost.
Bavorské preclíky jsou slané pečivo, které je oblíbené v německé spolkové zemi Bavorsko a potažmo i v Rakousku. Bavorské preclíky je trvanlivé pečivo podobně jako třeba slané tyčinky. Bavorské preclíky jsou pečené z pšeničné mouky a sypané hrubě mletou solí. Tyto bavorské preclíky byly vyrobeny z obilí pěstovaného bez chemických hnojiv a herbicidů, tedy v biokvalitě.
Toto balení obsahuje bavorské preclíky zabalené v celofánovém sáčku a celkem je v balení (krabici) deset bavorských preclíků.
Dopřejte si kvalitní slané pečivo typické pro Bavorsko - bavorské preclíky.
Preclíky (německy Brezel) jsou tradiční druh pečiva, rozšířené již od středověku především v Bavorsku, Švýcarsku a v Rakousku. Preclík je bílé pečivo, vytvarované z tenké, na koncích zúžené těstové tyčky stočené do kroužku, ukončeného překřížením konců, nebo vytvarované do tvaru srdíčka či osmičky. Posypány bývají bavorské preclíky hrubě krystalickou kuchyňskou solí,
Bavorské preclíky z Bavorska