Kuře na paprice konzerva
Hotové jídlo kuře na paprice (německy Paprikahendl) v konzervě.
Klasický pokrm v konzervě, který stačí vyprázdnit do hrnce, ohřát a přidat k němu knedlíky nebo těstoviny jako přílohu.
Kuře na paprice z vlastní zkušenosti: Jedna konzerva vystačí pro jednoho velmi hladového strávníka nebo dvě skromnější osoby. Masa je v konzervě hodně, nakrájeného na kousky, omáčka je hustá, dá se i trošku zředit vodou. Přesto má kuře na paprice výbornou chuť a vláčnou konzistenci omáčky. Jedno z mých neoblíbenějších jídel, pokud si dělám k obědu konzervu.
Firma Inzersdorfer je neoblíbenější rakouský výrobce konzerv a hotových pokrmů. Vznikla ve Vídni v roce 1870 a o několik let později již se pyšnila titulem „k.k. ausschließlich privilegierte Conserven- und Suppenextrakt-Fabrik Ig. Eisler & Comp.“
Pokud zvažujete koupit například větší množství této konzervy, tak výrobce je balí po 6 kusech. V tomto vícebalení je také dostáváme od dodavatele.
Doporučujeme koupit také další konzervy a kvalitní hotová jídla Inzersdorfer jako například: vepřový guláš, kuře na paprice, hovězí guláš, masové rizoto, bramborový guláš, čočka se špekem, gulášová polévka, plněné papriky, fazole se špekem, segedínský guláš, pajšlová omáčka, tyrolská selská polévka nebo kuřecí se zelninou na kari.
Kuře na paprice v konzervě